محل تبلیغات شما

دستگاه آنالایزر شیر مدل لاکتو اسکن SA با مشخصات زیر:

 

پارامترهای اندازه گیری

محدوده اندازه گیری

حداکثر خطای ممکن

چربی

۰,۰۱–۲۵%

±۰,۱%

ماده خشک بدون چربیSNF

3% – ۱۵%

±۰,۱۵%

دانسیته

۱۰۱۵–۱۰۴۰ kg/m3

±۰,۳kg/m3

پروتئین

۲%– ۷%

±۰,۱۵%

لاکتوز

۰,۰۱%– ۶%

±۰,۲%

درصد آب افزوده

۰%– ۷۰%

±۳

دمای نمونه شیر

۱C – ۴۰C

±۱%

نقطه انجماد

–۰,۴C — –۰,۷C

±۰,۰۰۱%

 0.4%-1.5%

±۰,۰۵%

 0-14

±۰,۰۵%

 

۳– ۱۴[mS/cm]

±۰,۰۵%

 

0 – ۵۰%

±۰,۰۵%

مشخصات کلیدی:

  • کاربر پسند ، کاربری آسان ، سادگی در نصب و راه اندازی ، نگهداری و کالیبراسیون
  • طراحی زیبا و کم حجم
  • مقدار نمونه مورد نیاز بسیار کم
  • مصرف برق بسیار کم
  • عدم نیاز به مواد شیمیایی خطرناک
  • یک سال گارانتی کامل
  • قابلیت دارا بودن پرینتر داخلی (انتخابی)
  • قابلیت اتصال به کامپیوتر و پرینتر خارجی با پورتRS232
  • مدت زمان اندازه گیری ۶۰ ثانیه
  • سیستم شستشوی اتوماتیک با بهره گیری از دو پمپ پریستالتیک

- شرایط محیطی:

  • دمای مجاز محیط : ۱۰ –۴۰C (قابلیت انتخاب تا ۴۳ درجه)
  • دمای مجاز شیر نمونه: ۱C 40 -C
  • رطوبت مجاز محیط: ۳۰% – ۸۰%

تلفن تماس :88461233  /  09128442074

آنالایزرشیر

قیمت آنالایزر شیر

فروش آنالایزرشیر

آنالایزرشیرsa

آنالایزرشیرSA

قیمت آنالایزرشیرSA

 

تجهیزات آزمایشگاه شیرولبنیات

آنالایزر شیر لاکتو اسکن SA

آنالایزر شیر مدل MCC

– ,مجاز ,اندازه ,نمونه ,، ,شیر ,اسکن sa ,لاکتو اسکن ,دمای مجاز ,مجاز محیط ,آنالایزر شیر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه آموزشی کارن (مستندات علمی ، پژوهشی) لاغری شيهه ي آفاق فروش لوازم برق صنعتی نو و استوک