محل تبلیغات شما

دستگاه آنالایزر شیر مدل MCC با مشخصات زیر:

 

پارامترهای اندازه گیری

محدوده اندازه گیری

حداکثر خطای ممکن

چربی

45%-0.01%

0.06% ±

ماده خشک بدون چربیSNF

 40%- 3%

0.15% ±

دانسیته

kg/m3 1160- 1000

kg/m3  0.3 ±

پروتئین

15%-2%

0.15% ±

لاکتوز

20%-0.01%

0.2% ±

درصد آب افزوده

70%-0%

 3 ±

دمای نمونه شیر

C40- 5

1% ±

نقطه انجماد

C0.7- -- C0.4 -

0.005 % ±

Salts

4 %-  0.4%

0.05 % ±

PH

14-0

0.05 % ±

هدایت الکتریکی

[mS/cm]14-2

0.05 % ±

Total solids

50-0 %

0.17 % ±

مشخصات کلیدی:

  • کاربر پسند ، کاربری آسان ، سادگی در نصب و راه اندازی ، نگهداری و کالیبراسیون
  • طراحی زیبا و کم حجم
  • مقدار نمونه مورد نیاز بسیار کم
  • مصرف برق بسیار کم
  • عدم نیاز به مواد شیمیایی خطرناک
  • یک سال گارانتی کامل
  • دارای پرینتر داخلی
  • قابلیت اتصال به کامپیوتر و پرینتر خارجی با پورتRS232
  • مدت زمان اندازه گیری ۵۰ ثانیه
  • سیستم شستشوی اتوماتیک با بهره گیری از دو پمپ پریستالتیک

- شرایط محیطی:

  • دمای مجاز محیط : ۱۰ –۴۰C
  • دمای مجاز شیر نمونه: ۱C40-C
  • رطوبت مجاز محیط: ۳۰% – ۸۰%

 

تلفن تماس: 88461233/09128442074 مهندس الهی

تجهیزات آزمایشگاه شیرولبنیات

آنالایزر شیر لاکتو اسکن SA

آنالایزر شیر مدل MCC

% ,مجاز ,نمونه ,اندازه ,شیر ,، ,05 % ,مجاز محیط ,0 01%0 ,مدل mcc ,آنالایزر شیر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پوشاک الیزه شعبه سبزوار