دستگاه آنالایزر شیر مدل لاکتو اسکن SA با مشخصات زیر:
پارامترهای اندازه گیری | محدوده اندازه گیری | حداکثر خطای ممکن |
چربی | ۰,۰۱–۲۵% | ±۰,۱% |
ماده خشک بدون چربیSNF | 3% – ۱۵% | ±۰,۱۵% |
دانسیته | ۱۰۱۵–۱۰۴۰ kg/m3 | ±۰,۳kg/m3 |
پروتئین | ۲%– ۷% | ±۰,۱۵% |
لاکتوز | ۰,۰۱%– ۶% | ±۰,۲% |
درصد آب افزوده | ۰%– ۷۰% | ±۳ |
دمای نمونه شیر | ۱C – ۴۰C | ±۱% |
نقطه انجماد | –۰,۴C — –۰,۷C | ±۰,۰۰۱% |
0.4%-1.5% | ±۰,۰۵% | |
0-14 | ±۰,۰۵% | |
۳– ۱۴[mS/cm] | ±۰,۰۵% | |
0 – ۵۰% | ±۰,۰۵% |
مشخصات کلیدی:
- کاربر پسند ، کاربری آسان ، سادگی در نصب و راه اندازی ، نگهداری و کالیبراسیون
- طراحی زیبا و کم حجم
- مقدار نمونه مورد نیاز بسیار کم
- مصرف برق بسیار کم
- عدم نیاز به مواد شیمیایی خطرناک
- یک سال گارانتی کامل
- قابلیت دارا بودن پرینتر داخلی (انتخابی)
- قابلیت اتصال به کامپیوتر و پرینتر خارجی با پورتRS232
- مدت زمان اندازه گیری ۶۰ ثانیه
- سیستم شستشوی اتوماتیک با بهره گیری از دو پمپ پریستالتیک
- شرایط محیطی:
- دمای مجاز محیط : ۱۰ –۴۰C (قابلیت انتخاب تا ۴۳ درجه)
- دمای مجاز شیر نمونه: ۱C 40 -C
- رطوبت مجاز محیط: ۳۰% – ۸۰%
تلفن تماس :88461233 / 09128442074
آنالایزرشیر
قیمت آنالایزر شیر
فروش آنالایزرشیر
آنالایزرشیرsa
آنالایزرشیرSA
قیمت آنالایزرشیرSA
– ,مجاز ,اندازه ,نمونه ,، ,شیر ,اسکن sa ,لاکتو اسکن ,دمای مجاز ,مجاز محیط ,آنالایزر شیر
درباره این سایت