دستگاه آنالایزر شیر مدل MCC با مشخصات زیر:
پارامترهای اندازه گیری | محدوده اندازه گیری | حداکثر خطای ممکن |
چربی | 45%-0.01% | 0.06% ± |
ماده خشک بدون چربیSNF | 40%- 3% | 0.15% ± |
دانسیته | kg/m3 1160- 1000 | kg/m3 0.3 ± |
پروتئین | 15%-2% | 0.15% ± |
لاکتوز | 20%-0.01% | 0.2% ± |
درصد آب افزوده | 70%-0% | 3 ± |
دمای نمونه شیر | C40- 5 | 1% ± |
نقطه انجماد | C0.7- -- C0.4 - | 0.005 % ± |
Salts | 4 %- 0.4% | 0.05 % ± |
PH | 14-0 | 0.05 % ± |
هدایت الکتریکی | [mS/cm]14-2 | 0.05 % ± |
Total solids | 50-0 % | 0.17 % ± |
مشخصات کلیدی:
- کاربر پسند ، کاربری آسان ، سادگی در نصب و راه اندازی ، نگهداری و کالیبراسیون
- طراحی زیبا و کم حجم
- مقدار نمونه مورد نیاز بسیار کم
- مصرف برق بسیار کم
- عدم نیاز به مواد شیمیایی خطرناک
- یک سال گارانتی کامل
- دارای پرینتر داخلی
- قابلیت اتصال به کامپیوتر و پرینتر خارجی با پورتRS232
- مدت زمان اندازه گیری ۵۰ ثانیه
- سیستم شستشوی اتوماتیک با بهره گیری از دو پمپ پریستالتیک
- شرایط محیطی:
- دمای مجاز محیط : ۱۰ –۴۰C
- دمای مجاز شیر نمونه: ۱C40-C
- رطوبت مجاز محیط: ۳۰% – ۸۰%
تلفن تماس: 88461233/09128442074 مهندس الهی
% ,مجاز ,نمونه ,اندازه ,شیر ,، ,05 % ,مجاز محیط ,0 01%0 ,مدل mcc ,آنالایزر شیر
درباره این سایت