محل تبلیغات شما

 دستگاه کرایوسکوپ شیر       


نقطه انجماد شیر یکی ازبا ثبات ترین خصوصیات فیزیکی شیر است

تزل نقطه ی انجماد نسبت مستقیمی با تعداد ذرات موجود در محلول دارد

اندازه گیری نقطه ی انجماد شیر،برای کنترل تقلب آب اضافه شده به شیر به کار می رود.

نقطه ی انجماد شیر اساسا به وسیله ی ترکیبات عمده ای که وزن مولکولی پائینی دارند یعنی لاکتوز و نمک ها تعیین می گردد و با نوسانات غلظت پروتئین و گلبول های چربی بستگی کمتری نشان می دهد

نقطه ی انجماد و نقطه جوش شیر به ترتیب به مقدار خیلی کمی پائین تر و

بالاتر از آب است

شیر در دمای بین   543/0- الی 546/0 – یخ می زند

نقطه ی انجماد شیر گاومیش   549/0 – گزارش شده است

تر شدن شیر باعث کاهش نقطه ی انجماد می شود چون نقطه ی انجماد شیر تابعی از تعداد مول های محلول در آب است

در شیر ترش شده یک مول لاکتوز به 4 مول اسید لاکتوز تبدیل می شود و تعداد مول های محلول در آب در داخل شیر زیاد می شود ، پس طبق قانون رائول هر اندازه تعداد مول های محلول در آب بیشتر ، نقطه ای انجماد کاهش می یابد

گلبول ها و پروتئین ها نقش زیادی در نقطه ی انجماد ندارند و مولکول های محلول در آب موثرند بنابراین نقطه ی انجماد باید روی نمونه های ترش نشده انجام گیرد .


نقطه ی انجماد توسط دستگاه کرایوسکوپ مدل cryostar از کمپانی funke gerberاندازه گیری می شود.

این دستگاه دارای مانیتور با کیفیت عالی و قابلیت رسم  گراف رنگی برای هر نمونه به صورت مجزاء میباشد .

دارای قابلیت ذخیره اطلاعات نمونه های مختلف

امکان انجام سریع آزمایش با تکنولوژی جدیدی که در این دستگاه تعبیه شده است فراهم میباشد حتی برای نمونه های گرم ، کاربران میتوانند در هر ساعت  تا ۴۰ نمونه را از نظر میزان آب اضافه اندازه گیری نمایند .

دستگاه کرایوستار ساخت کمپانی FUNK GERBER آلمان امکان اتصال به پرینتر های استاندارد و یا کامپوتر را دارد و با این روش کاربر میتواند به راحتی از جواب آزمایش  خود پرینت بگیرد .

کالیبراسیون اتومات و کاربری آسان دستگاه کرایواستار از دیگر مشخصه ها و مزیت های این دستگاه محسوب میگردد .

– دقت اندازه گیری : 0.0001 درچه سانتیگراد.
– میزان خطا : 0.002 -/ درجه سانتیگراد.
– دامنه اندازه گیری دما: 0.000 تا 1.500- درچه سانتیگراد.

تلفن تماس :88461233 /09128442074

 کرایواسکوپ

قیمت کرایواسکوپ

فروش کرایواسکوپ

کالیبراسیون کرایواسکوپ فانکی ژربر

تعمیر دستگاه کرایواسکوپ

 

تجهیزات آزمایشگاه شیرولبنیات

آنالایزر شیر لاکتو اسکن SA

آنالایزر شیر مدل MCC

نقطه ,انجماد ,ی ,شیر ,های ,دستگاه ,ی انجماد ,نقطه ی ,اندازه گیری ,محلول در ,های محلول

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها